Kyllingconfit, hjertesalat, krutonger og parmesandressing.
(M/E/G/SEN)
Brioche, spicy argurk og syltet rødkål.
(G/M/E/SES/LØ/SEN)
Brioche, gruyèreost, konfitert løk og trøffelmajones.
Serveres med pommes frites.
(G/LØ/E/M/B)
Skagenrøre, egg, syltede agurker og pepperot.Serveres med ristet brioche.(E/SK/GL/LØK/M)
Kalvefilet, tunfiskmajones, kapers, citron og ruccola.
(E/F)
Spør din servitør
Spekemat, spicy hummus, marinerte grønnsaker og focaccia(LØK/M/G)
Klassisk fransk fiske og skalldyrssuppe.(F/M/SK/LØK/G)
Spør din servitør.
Ovnsbakte jordskokker, sopp, nøtter, kål og parmesansaus.
(M/G/N/SU)
(G/LØK)
(L/E/G)
Monday: 11.00 – 22.00Tuesday - Friday: 11.00 – 00.00Sat: 12.00 – 00.00Sunday: 12.00 – 22.00
Monday: 11.00 – 22.00 Tuesday - Friday: 11.00 – 01.00Sat: 12.00 – 01.00Sunday: 12.00 – 22.00