195,-
250 gram ferske reker servert med brød og aioli.
Allergener: egg, hvete, skalldyr
Ost, serranoskinke, honning dijon dressing, tomat, løk og fries.
Allergener: hvete, bygg, sennep, melk
Skagenrøre, egg, syltede agurker, pepperot og sitron.
Serveres med rugbrød.
Allergener: egg, , hvete, rug, bygg, skallyr
Cæsardressing, krutonger, parmesan og gressløk.
Allergener: hvete, fisk, melk
255,-
Allergener: hvete, egg, ,soya, melk, sulfitt
Allergener: melk, egg.
Ukens forrett, til hovedrett valg mellom kjøtt eller fisk og til slutt ukens dessert.
Steinsoppmajo, fermentert sitron og parmesan.
Allergener: egg, melk
Spør din servitør.
Cæsardressing, krutonger, parmesan, gressløk.
Kokosmelk, sitrongress, chilli og koriander. Servert med fries.
Allergener: bløtdyr, egg
295,-
Ost, honning djion dressing, tomat, løk og fries.
Allergener: sennep, melk, hvete, bygg
Åpningstider Søndag - Mandag 12.00 - 22.00 Tirsdag - Fredag 11.00 - 00.00 Lørdag 12.00 - 00.00Kjøkken stenger - Søndag - Mandag kl.20Tirsdag - Lørdag kjøkken stenger kl.21.00
Monday: 11.00 – 22.00 Tuesday - Friday: 11.00 – 01.00Sat: 12.00 – 01.00Sunday: 12.00 – 22.00